Bambook

Kent u Bambook al? Het is een duurzaam uitwisbaar schrift. Eigenlijk is het een combinatie van een whiteboard en een schrift: Wanneer u met de speciale pen aantekeningen maakt in het schrift, kunt u ze weer uitwissen wanneer dat nodig is. Gewoon met de achterkant van de pen.
Het Bambook bevat 20 paginas, waarvan steeds de rechter met lijntjes is, en de linker zonder lijntjes.

Wanneer u de aantekeningen wilt wissen, maar niet kwijt wilt zijn, kunt u gebruik maken van de Bambook app, te downloaden voor iOS en Android, die precies een foto maakt van alleen uw aantekeningen, niet van de omgeving. Zo blijven uw aantekeningen bewaard.

Met de Bambook heeft u altijd al uw aantekenigen en lijstjes bij elkaar, en hoeft u minder papier te gebruiken en weg te gooien!

  

Sorteer op
 • Bambook A6
  Bambook A6

  Het Bambook A6 schrift is ideaal als notitieboek voor onderweg of thuis. De stevige omslag is gemaakt van duurzaam bamboe-karton. Het schrift komt met 20 speciale uitwisbare bladzijdes die zijn geoptimaliseerd voor de Bambook…

  € 10,95
 • Bambook A5
  Bambook A5

  Het Bambook A5 schrift is een mooi handzaam formaat voor dagelijks gebruik. De stevige omslag is gemaakt van duurzaam bamboe-karton. Het schrift komt met 20 speciale uitwisbare bladzijdes die zijn geoptimaliseerd voor de Bambook…

  € 14,95
© 2014 - 2021 Daffiee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel